in

Італієць під час сварки ломом убив 23-річного українця

Сварка між двома юнаками привела до смерті одного із них. 23-річний українець, помер вночі у неділю 16 грудня від глибокої рани на голові, повідомляє Легго.

TRAGEDIA A CHIANCHE, 26ENNE BULGARO COLPISCE MORTALMENTE UN 23ENNE UCRAINO. ARRESTATO

У підозрі у навмисному убивстві було затримано Антоніо Де Франко (Antonio De Franco) 26-річного чоловіка, який народився в Болгарії в італійськй сім’ї, що проживає у Кьянке. Подія сталася у зупиняли Баньара, селі Сант-Анджело в Cupolo, уздовж шосе 88, яка з’єднує Беневенто Авелліно.

Сварка зав’язалася перед придорожнім баром за кілька кілометрів від Беневенто. Українця обступила група місцевих які кричали та погрожували йому.
У якийсь момент здавалося, що сутичка вщухли, однак 26-річний італієць пішов до своєї машини, і взяв із багажника металеву палицю і наніс один цілеспрямований удар по голові.
Українець впав мертвий на землю землі. Налякавшись, свідки викликали швидку допомогу 118, але ті медичні працівники, що прибули до місця, могли лише зафіксувати загибель хлопця.
Поліція провінційного командування Беневенто, затримали нападника. Під час допиту він скористався правом зберігати мовчання. Зараз він знаходиться у в’язниці Беневенто під арештом.,
Про українця відомо те, що він приїхав в Італію менше ніж за місяць тому.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

УПЦ МП різко заявили що не визнають створення автокефальної церкви в Україні

Заарештовано підозрюваного в підготовці теракту в базиліці Петра у Ватикані