in

Сан-Марино почав видавати українцям робочі дозволи на проживання

Уряд Республіки Сан-Марино спеціальною постановою, видаває робочі дозволи на проживання українським громадянам, що проживають у країні, у зв’язку із нинішніми політичними та соціальними умовами в Україні. – повідомляє Аltarimini.

Вважається, що повернувшись на батьківщину, українці «піддаються великій небезпеці», тому уряд країни призупинив обов’язок залишення країни після припинення дії дозволу на проживання.

Сан-Марино до 31 грудня 2019 року не депортуватиме українців, які проживають в країні з робочих причин, з огляду на нинішні політичні та соціальні умови, вважається що, повертаючись на батьківщину, громадяни України піддають великій небезпеці.

Відділ Іноземців Жандармерії у надзвичайному та тимчасовому порядку, вирішив призупинити зобов’язання покинути країну для тих громадян України, термін дії дозволу на проживання яких закінчився, або закінчиться до 31 грудня 2019.

«Для того, щоб не піддавати іммігрантів фізичній загрозі, уряд Сан-Марино вирішив призупинити виконання закону (Legge 118/2010), який вимагає, повернення у країну походження, після закінчення терміну дії дозволу перебування, до отримання можливого поновлення» – читаємо в повідомленні.

Відділ Іноземців Жандармерії видаватиме таким особам новий дозвіл на проживання із робочих мотивів.

“Це – акт здорового глузду – прокоментував Державний секретар з питань закордонних справ Нікола Ренці. – Ми хочемо уникнути випадків, коли громадяни України, які працюють в нашій країні як доглядальниці, чи наймані працівники у важливих галузях економіки опинилися в серйозних і неприємних ситуаціях».

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Ucraini a Prato presentano Natale con il racconto di Nikolaj Gogol “La notte prima di Natale”

Увага! Українцям пропонують безкоштовне навчання в університеті Рима