in

Як запросити батьків на постійне проживання в Італію

   Ви хотіли б об’єднати сім’ю, запросивши батьків в Італію? Ця інформація саме для вас.
 
 
Возз’єднання сім’ї із батьками, можливе тільки якщо батьки перебувають на вашому утриманні і не мають інших дітей у країні походження;  батьки старші за 65 років, не мають інших дітей в країні походження і не можуть утримувати себе.
 
Це передбачено Законом про імміграцію (стаття 29. Законодавчих декрету 1998).
 
В обох випадках, наявність умов слід продемонструвати довідками, виданими у країні походження, перекладеними і завіреними на автентичність у італійських консульствах за кордоном.
 
Крім того існують вимоги до розміру прибутків та відповідності житла, в якому житимуть в Італії батьки заявника.
 
 
Для подачі заявки на возз’єднання є необхідно володіти мінімальним річним прибутком із законних джерел, не меншим, за річний соціальний мінімум, який збільшується на 50% за кожного родича, якого планується запросити в Італію.
 
Помешкання родини повинно відповідати “санітарним нормам та вимогам придатності житла, встановленими компетентними муніципальними службами”.
 
Для батьків, старших шістдесяти п’яти років, слід укласти страховий поліс, який охоплюватиме можливі медичні ризики в Італії, або записати їх у Національну службу охорони здоров’я, заплативши страхівку. 
 
Детальніше про вимоги до прибутків, житла та медичного страхування читайте ТУТ
 

Переклад Маріанни Сороневич

 

_____________________________________

Вам потрібна віза для в’їзду в Італію чи дозвіл на проживання в Італії? Не знаєте звідки почати і що для цього потрібно? Скористайтеся нашим безплатним сервісом он-лайн Migreat: імміграція в Італію або поставте запитання нашимфахівцям з імміграційних справ.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Оцініть роботу консульств України в Італії

Світ пізнавав Україну завдяки святам у Єзі та Пезаро(ФОТО)