in

Літак із пасажирами зазнав аварії під час посадки в аеропорту “Бориспіль”

У міжнародному аеропорту “Бориспіль” жорстку посадку здійнив літак авіакомпанії “Белавіа”, під час посадки він викотився за межі злітної смуги. “Тепер інші рейси, які прямували в аеропорт “Бориспіль”, перенаправляють в інші аеропорти по всій Україні

Як зазначає видання Главком з посиланням на пасажирів, які летіли рейсом іншої авіакомпанії, в «Борисполі» сталася аварія літака через жорстку посадку. За їхніми словами, команда неушкодженого літака попередила про жорстку посадку іншого лайнера, мотивуючи зміну місця посадки.

«Рейс не може здійснити посадку в Борисполі і вирушає до Києва (Жуляни). У Борисполі аварія через жорстку посадку», – наводять пасажири слова командирів літака. В результаті аварії смугу закрили для польотів.

Через перевантаження другої злітно-посадкової смуги «Борисполя» частину рейсів відправляють до Харкова та Одеси. Сайт аеропорту «Бориспіль» не має жодної інформації про подію.

Сайти, що відслідковують рух лайнерів, показують зміну маршруту одного з літаків. О 20:32 стало відомо, що деякі літаки сідають в «Борисполі», але для того щоб зняти навантаження, більше літаків відправляють до інших аеропортів.

Нагадаємо, 22 грудня 2017 року літак авіакомпанії “Белавіа” здійснював посадку в “Борисполі”, але під час неї виїхав за межі злітної смуги.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Затримано вбивцю Юрія, що загинув в Неаполі, захищаючи друзів

У Анконі через тисняву у нічному клубі загинули 6 людей