in

Берлусконі: я вважав Рубі племінницею Мубарака і ніколи не спав із нею

Скандальний італійський політик та колишній прем’єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі заявив 19 жовтня у суді, що ніколи не мав сексу із неповнолітньою повією і щиро вірив, що вона – племінниця колишнього єгипетського лідера Хосні Мубарака, повідомляє Mediaset.it.

Відповідаючи на звинувачення в суді, Берлусконі запевнив, що не мав жодних сексуальних стосунків із Карімою ель-Маруг на прізвисько Рубі, оскільки по-перше, його вечірки мали характер світського прийому, а по-друге, він був щиро переконаний, що Рубі – племінниця Хосні Мубарака.

Більше того, політик заявив, що в його будинку взагалі ніколи не було “сцен сексуального характеру”, оскільки з ним жили його діти, які могли це випадково побачити.

“Я ніколи не мав будь-яких інтимних стосунків з Рубі. Я був абсолютно впевнений, що Рубі була повнолітньою – тому, що вона сказала, що їй 24, по її зовнішності і поведінці”, – сказав Берлусконі.

На момент гучних вечірок у будинку Берлусконі Рубі було 17 років, тож, якщо суд вирішить, що Берлусконі таки спав з дівчиною, політику загрожує три роки ув’язнення.

Тим часом, за іншим звинуваченням – в перевищенні посадових повноважень – колишньому прем’єр-міністру загрожує 12 років в’язниці. Це звинувачення Берлусконі отримав після того, як намагався витягти з поліцейської дільниці Рубі, коли ту затримали за підозрою в крадіжці у свого знайомого браслета за три тисячі євро.

Тоді дівчина подзвонила Берлусконі, а той, нібито, став вимагати від поліцейських відпустити дівчину, мотивуючи це тим, що вона – племінниця на той момент єгипетського президента Хосні Мубарака.

Звинувачення у перевищенні посадових повноважень Берлусконі також заперечує, хоча визнає, що його ввели в оману, сказавши, що Каріма – племінниця Мубарака.

Крім цього, колишній прем’єр заявив, що розслідування проти нього – це “політична вендета” італійських прокурорів, і в даній справі не лише він є жертвою, а й дівчата, які брали участь у його вечірках, оскільки їхню репутацію безповоротно зіпсовано.

Тим часом самі дівчата зовсім не почуваються жертвами – К’яра Данезі, одна з учасниць “бунга-бунга”, як називають секс-вечірки Берлусконі в народі, претендує на звання “Міс Італія”, інша – Сара Томмазі – робить кар’єру в порноіндустрії, а “потерпіла” Рубі нещодавно стала мамою.

Раніше повідомлялось, що одна з коханок Сильвіо Берлусконі, німецька актриса Сабіна Беган, заявила, що чекає від нього сина.

http://newsru.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В пункті пропуску «Тиса» затримали українку з підробленим паспортом

Вибори 2012 в Мілані (ФОТО)