in

Україна підтримує своїх громадян в Італії

20 липня 2010 року в  Комітеті національностей та релігії України  відбулась зустріч  Голови державного  Комітету України у справах національностей та релігій Юрієм Богуцьким з Радником для Європи Римської міської Ради, додатковим депутатом міської Ради міста Рима,  Голови Центральної Координаційної Ради українських об’єднань в Італії Тетяною Кузик та Головою Секретаріату Товариства зв’язків з українцями за межами України «Україна-Світ» Аллою Кендзерою.

Під час зустрічі були порушенні питання проблематики української діаспори в Італії, а також шляхи їх подолання. Були окреслені питання співпраці у 2010 році, зокрема проведення в Римі «круглого столу»  за участю керівників громадських організацій Італії, громадських діячів, освітян, митців та представників державних установ України та Італії.  Державний комітет України у справах національностей та релігій планує надати допомогу щодо підтримки створення сайту та інтернет –газети Центральній Раді українських об’єднань в Італії.

Юрій Петрович Богуцький передав українські громаді Італії культурологічно-освітні матеріали для подальшого їх  використання в мистецьких заходах.

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія готова услід за Францією депортувати циганів

Кара за непокору