in

Інтонації Тіни Кароль захопили італійську Брешу

25 листопада в місті Бреша, що на Півночі Італії, пройшов грандіозний концерт Народної артистки України Тіни Кароль. На зустріч із артисткою прийшло понад тисячі любителів музики.

У Гран Театро Морато українська співачка представила пісні із нового музичного альбому “Інтонації”.

L'immagine può contenere: 1 persona, con sorriso, in piedi

“Кожна пісня – це інтонації моєї душі. У цьому альбомі я інтоную щиро і чисто, з ніжністю і надривом. Це одкровення мого жіночого Я. Впевнена, що кожен почує в моїх нових піснях свої інтонації”, – розповіла Тіна.

Сучасна хореографія, живий звук, світлові та відео спецефекти зробили шоу барвистим і наповненим всією палітрою почуттів.

Виступ Тіни Кароль у Бреші – невизначена, неназвана, але глибока емоція! Її інтонація передалася кожному глядачеві, присутньому на концерті.

L'immagine può contenere: una o più persone e notteУкраїнці обговорювали концерт в соціальних мережах.

Віталій Туркевич залишив свої враження від події: «Велике спасибі Тіні за прекрасний концерт! За її чудовий голос, за чудову постановку танців і окреме спасибі музикантам за їх високо професійну гру! Чудовий концерт, живий звук, неперевершені враження і найкращі побажання Тіні успіхів у її творчості! Окрема подяка організатору концерту а також всім дівчатам і хлопцям за їх яскравий внесок у підготовку концерту».

Оксана Тернюк «Я у захваті від концерту! Це не просто співачка,це перш за все неймовірно гарна жінка, талановита,сильна,енергійна! 2 години пролетіли на одному диханні.Впевнена,що всі хто відвідали концерт отримали заряд енергії від Тіни!».

L'immagine può contenere: 2 persone, persone sul palco e testo

Проте, між захоплених коментарів, також звучала критика того, що більшість пісень співачки були російською мовою.

Організатором концерту в Італії є український підприємець Микола Олексів. «Вже в 2019 році Тіна Кароль повернеться в Італію» – обіцяє Олексів. Проведення концерту планується  в Неаполі. «Тіна Кароль вдруге виступить з новою програмою і подарує вам друзі неймовірні емоції».

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Ucraina-Russia, i venti di guerra che vanno fermati

Risultati immagini per Canneto museo

У Неаполі зарізали 36-річного українця