in

Блондинку у кокошнику пограбували під час шопінгу у Римі

   Останні вихідні співачки Олі Полякової, яка “підірвала” Інтернет божевільними танцями, відбулися під девізом “Відпочинок, шопінг, Італія!” та завершилися крадіжкою.

Цього разу Полякова із всією сім’єю вирушила в саме серце Італії, щоб відсвяткувати день народження чоловіка і провести ідеальні “римські канікули”, відвідавши багато визначних пам’яток столиці – Колізей, Замок Святого Ангела, Пантеон, Римський Форум.

Поїздка в Італію стала справжнім подарунком для чоловіка Полякової. Однак “вічне місто” приготувало для співачки неприємний сюрприз.

Оскільки Оля Полякова завжди вирізнялася гарним смаком і відчуттям стилю, а висока мода – одна з її головних слабкостей, то не дивно, що, опинившись у Римі, артистка одразу вирушила на шопінг. Не на жарт захопившись процесом, після першого ж магазину Оля виявила, що гроші зникли, пише ТСН.

“Мене сьогодні у Римі обікрали… Вкрали всі гроші, права і карти! Якщо чесно, я була ідеальною здобиччю: жорстко шопилась з купою готівки і під впливом prosecco. Ходила скрізь з відкритим ротом, так що після першого ж магазину гаманця свого я не знайшла”, – написала Супербілявка на своїй сторінці в Instagram.

Ускладнило ситуацію і те, що пограбування сталося у вихідні дні (а в Україні, до того ж, ще і в святкові) – банки не працювали, і грошей отримати було нізвідки. На допомогу Олі прийшли друзі друзів. Мама одного з них – проста українка, яка живе і працює в Римі, – зв’язалася з артисткою, щоб позичити трохи готівки. Завдяки їй, Полякова продовжить свій відпочинок до вівторка, після чого повернеться в Україну для підготовки до другої частини концертного туру.

Нагадаємо, Оля Полякова вразила старовинною розкішною вишиванкою ручної роботи. Супербілявка постала в новому образі.

Читайте більше тут: http://expres.ua

____________________________________________________________

Вам потрібна віза для в’їзду в Італію чи дозвіл на проживання в Італії? Не знаєте звідки почати і що для цього потрібно? Скористайтеся нашим безплатним сервісом он-лайн Migreat: імміграція в Італію або поставте запитання нашим фахівцям з імміграційних справ.

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В українській школі “Престиж” у Римі відбулись випускний бал та Свято останнього дзвоника 2015

Українська команда у фіналі футбольного турніру «Мундіалідо».Підтримай своїх!