in

Екс-українку засудили за ненавмисне убивство

   53-річну жінку засудили до чотирьох років ув’язнення за те, що в липні 2014 року, вона ударила ножем 44-річного іспанця

Чотири роки у в’язниці за замах на убивство. Таке рішення прийнято судом щодо вихідки з України, яка в ніч з 5 і 6 липня 2014 у Прегассона, що поблизу Лугано, під впливом алкогольних напоїв вдарила ножем у груди 44-річного іспанця, повідомляє ticinonews.

Потерпілого було негайно госпіталізовано, але через три дні після виписки його стан погіршився, через внутрішню кровотечу. Це змусило йому зробити делікатну операцію. 53-річну громадянку Швейцарії українського походження, заарештували із обвинуваченням у замаху на умисне вбивство.

Прокурор Нікола Корті запропонував покарати її сімома роками і 8-ма місяцями позбавлення волі, але захист (адвокат Анна Фумагаллі) довів що внутрішня кровотеча почалася не одразу, і була викликана не ножовим пораненням, а іншими причинами. Через це процес  припинено, в очікуванні нової медичної експертизи.

Заключне слухання відбулося в кінці червня. Суд, під головуванням судді Мауро Фремані, визнав замах на умисне вбивство, за умов середнього ступеня неосудності (через споживання алкоголю). Жінці  доведеться пройти амбулаторне лікування під час періоду її ув’язнення.

________________________________

Вам потрібна віза для в’їзду в Італію чи дозвіл на проживання в Італії? Не знаєте звідки почати і що для цього потрібно? Скористайтеся нашим безплатним сервісом он-лайн Migreat: імміграція в Італію або поставте запитання нашим фахівцям з імміграційних справ.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Абсолютним чемпіоном Італії з пауерліфтингу став українець

Визнання українського диплома в Італії