in

Заробітчани з Італії намагалися передати в Україну наркотичні речовини

   Прикордонники Західного регіонального управління Держприкордонслужби двічі за два місяці викрили міжнародний канал постачання наркотичних речовин з Італії в Україну.

В автомобільному пункті пропуску «Тиса» під час огляду мікроавтобуса прикордонники виявили пігулки лікарського засобу із вмістом бупренорфіну, повідомляє ua-pressa.com

Серед грузу у банках з-під кави і були сховані 99 наркотичних таблеток. Орієнтовна вартість партії – близько 60 тисяч гривень.

Посилка була адресована 52-річному мешканцю Дрогобича. Як з’ясували правоохоронці, чоловік займався їхнім збутом.

Таблетки вилучили для експертизи. За фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307(незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі до восьми років.

Як повідомляв iPress.ua, працівники підрозділу боротьби з незаконним обігом наркотиків та прикордонної служби ліквідували канал контрабандного постачання наркотичних ліків із Італії до України. Прокуратура спіймала військових медиків, які преступно збували наркотики.

Нагадуємо, у липні на пункті пропуску “Шегені-Медика” було зупинено автомобіль, зареєстрований в Італійській Республіці, в якому знаходилось двоє громадян України, що намагалися перевезти через державний кордон понад 1 тисяч пігулок “Субутексу”, що за своєю дією на психіку людини подібний до героїну.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

У Ляшка розказали, що треба зробити, щоб Італія видала Маркова Україні

Продовжено прийом заяв по декрету флуссі для роботи та конвертування дозволів на проживання