in

Курсанти Нахімовської академії стажуватимуться на кораблі ВМС Італії

   На борту великого десантного корабля військово-морських сил збройних сил Італійської Республіки “Сан Джорджіо” у липні розпочалося стажування курсантів Академії Військо-Морських Сил Збройних Сил України імені П. С. Нахімова

Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони.

Курсанти Павло Георг та Микита Гречуха вільно володіють італійською мовою, яку вже другий рік поспіль вивчають в Україні за сприяння апарату аташе з питань оборони при Посольстві Італійської Республіки в Україні.

Протягом липня майбутні українські морські офіцери у складі екіпажу італійського корабля виконуватимуть завдання у рамках операції “Mare Nostrum” у південній частині Середземного моря.

Слід зазначити, що до кінця поточного року більшість курсантів Академії Військо-Морських Сил Збройних Сил України імені П. С. Нахімова пройдуть стажування на кораблях або візьмуть участь у навчальних програмах на базі навчальних закладів військово-морських сил провідних країн НАТО (Великобританії, США, Італії, Франції).

Представники військово-дипломатичного корпусу країн НАТО, які акредитовані в Україні, були вражені патріотизмом та стійкістю українських курсантів під час підступної агресії Російської Федерації та подальшого захоплення Автономної Республіки Крим.

Довідка. “Mare Nostrum” – пошуково-рятувальна операція силових відомств Італії в прибережних водах країни під загальним керівництвом військово-морських сил. Операція розпочалася 18 жовтня 2013 року після трагічної загибелі (утоплення) поблизу італійського острова Лампедуза біженців з Ефіопії та Еритреї.

http://www.ecnfi.com/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українських дітей рятують в Італії

Українці вже захотіли в НАТО. Але НАТО ще не хоче Україну