in

В Україні затверджено новий порядок визнання іноземних дипломів

   Міністерством освіти і науки України затверджено порядок визнання здобутих в іноземних вищих навчальних закладах ступенів вищої освіти, а також порядок визнання в Україні документів про середню, середню професійну, професійну освіту, виданих навчальними закладами інших держав. Відповідний наказ підписано міністром освіти і науки.

Зокрема, процедура визнання документів щодо здобутих ступенів вищої освіти за кордоном здійснюватиметься вищим навчальним закладом з метою зарахування власника документа про освіту на навчання та/або на посаду наукового чи науково-педагогічного працівника до цього вищого навчального закладу.

З метою працевлаштування та/або продовження навчання власника документа на території України процедура визнання здійснюватиметься Міністерством освіти і науки.

За аналогічним принципом визнаватимуться документи про середню, середню професійну, професійну освіту, що були видані навчальними закладами інших держав.

Наказ відомства № 632 “Деякі питання визнання і встановлення еквівалентності в Україні документів про освіту, виданих навчальними закладами інших держав”, визнаний таким, що втратив чинність.

Докладніше про питання визнання в Україні іноземних документів про освіту див. у наказі МОН № 504 від 05.05.15 року.

 

————————————-

Вам потрібна віза для в’їзду в Італію чи дозвіл на проживання в Італії? Не знаєте звідки почати і що для цього потрібно? Скористайтеся нашим безплатним сервісом он-лайн Migreat: еміграція в Італію або поставте запитання нашим фахівцям з еміграційних справ.

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Контракт для підсобної роботи дозволить продовження дозволу на проживання

Відгомін концерту “Океану Ельзи” в Мілані