Friday, May 18th

Last update10:00:00 PM GMT

Італія спростить видачу посвідки на проживання та продовжить її дію

Італія заявляє про спрощення процедури отримання дозволу на проживання, та прискорення темінів його видачі

Про спрощення видачі ПНП заявила міністр внутрішніх справ Італії Аннамарія Канчелльєрі, відомство якої готує відповідні зміни в документи. Глава МВС назвала майбутні спрощення в правилах видачі ПНП "справжньою революцією". "Ми плануємо повну реорганізацію та спрощення, що позначиться, у тому числі, і на економічному аспекті", - сказала вона, маючи на увазі новий податок, який набрав чинності в Італії при отриманні ПНП з 1 лютого.

Як повідомляє ANSA, міністр пояснила, що ПНП іноземцям буде обходитися дешевше. Зараз оформлення коштує 80-200 євро залежно від типу ПНП, плюс ще 70 євро додаткових витрат. Аннамарія Канчелльєрі обіцяє ввести пільги для іноземців з низьким доходом або з багатодітних сімей. При цьому, процедури оформлення ПНП "можна спростити як для іммігрантів, так і для відповідальних за це чиновників" вважають в МВС.

Також міністр пропонує прискорити темпи видачі посвідки на проживання. До речі, згідно з офіційною статистикою, за 2006-2010 роки кількість поданих заявок на отримання посвідки на проживання в Італії збільшилася на 130%.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com

Останнє оновлення на Понеділок, 27 лютого 2012, 13:02

Коментарі  

0 #7 Олечк@ 07.03.2012 15:25
Вибачте будь-ласка. але напиішіть буль-ласка прямий вихід на сайт,де обговорюється ця тема, бо я не можу зайти.
Дуже дякую.
Цитувати

0 #6 marianna gazeta 06.03.2012 15:02
Ставте ваші запитання на форумі сайту.

Коментарі які не відповідатимуть змісту обговорюваної статті, будуть витиратися.
Цитувати

+1 #5 оксана 04.03.2012 16:11
Цього року нового декрету флюсі не буде.Про легалізацію нема навіть мови. Цитую Росан:
про легалзацію нічого не знаєте,коли закон чи декрет флусі має виходити? дякую!
Цитувати

+1 #4 Олександра 27.02.2012 21:01
Цитую мирослава:
підкажіть будьласка скільки потрібно ще чикати на документи, які подавали 31.01.2011року по закону флюси,бо я чула що їх заморозили чи це правда чи ні.

Ні, їх не заморозили. продовжують видавати. зверніться у Префектуру і спитайте. можливо є якась помилка, або роботодавець передумав і не пішов підписати документи...
Цитувати

+7 #3 мирослава 23.02.2012 12:05
підкажіть будьласка скільки потрібно ще чикати на документи, які подавали 31.01.2011року по закону флюси,бо я чула що їх заморозили чи це правда чи ні.
Цитувати

-2 #2 іринка 22.02.2012 17:43
f ага... у мене таке саме запитання !!! дякую.
Цитувати

+5 #1 Росан 22.02.2012 15:24
про легалзацію нічого не знаєте,коли закон чи декрет флусі має виходити? дякую!
Цитувати

Додати коментар

Захисний код
Оновити

Loading ...