in

Допомога на дитину також іноземцям

   Допомогу на дитину надаватимуть іноземцям, які володіють довготривалим дозволом на проживання. Очікується затвердження поставнови італійським парламентом

 

80 євро на місяць, які виплачують італійським мамам, схоже отримуватимуть також іноземки з країн ЄС, а також ті, хто має довготривалий дозвіл на проживання ЄС, за умови якщо річний прибуток сім’ї не перевищує 90 000 євро. Виплати передбачені «Законом стабільності» з метою сприяння росту народжуваності у країні.
Так постановила Камера депутатів та передала текст закону у парламент. Уряд був зобов’язаний зробити цей люб’язний жест у бік іммігрантів під тиском законодавства ЄС, яке закликає до соціальної підтримки іноземців та протидії дискримінації.

Нагадуємо що допомогу на дитину для іноземців було відмінено у 2006 році урядом Берлусконі.
Допомога надаватиметься кожній дитині (в тому числі усиновленим) з 1 січня 2015 року, за умови якщо батьки отримали прибуток лордо за попередній рік у розмірі 90 тисяч євро. Цей ліміт не застосовуватимуть для п’ятої дитини (і наступних).

Виплати здійснюватимуть протягом трьох років життя малюка, або його усиновлення. Для отримання субсидії батьки повинні звернутися у Національний інститут соціального захисту (Inps), опис процедури буде опубліковано у найближчий час.

Цей крок Камери депутатів всиляє надію та  радіти ще зарано. Незабаром італійський парламент планує перегляд «Закону стабільності», тож постанову може бути змінено.
 

www.stranieriinitalia.it
переклад
Маріанни Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Листи дітей українських емігрантів видані італійською мовою

Італійська армія готується до вирощування марихуани