in

Дізнатися, чи готова віза в Італію, можна телефоном

   Посольство Італії в Україні активувало лінію, за якою надаватимуть інформацію всім, хто подав документи на отримання в’їзної візи

 Громадянам України, які очікують видачі в’їзних віз, достатньо зателефонувати, щоб дізнатися, коли можна збирати валізи.

Посольство Італії в Україні активувало телефонну лінію за номером (+38) 044 2303126, за допомогою якої зацікавлені особи можуть отримати потрібну інформацію. Цей проект запроваджено як експериментальний, і ним надаватимуть інформацію лише про перебіг розгляду поданих запитів на отримання візи. Тобто оператори не даватимуть жодної іншої інформації.

Ті, хто бажає отримати візу для підлеглої роботи, туризму, об’єднання сім’ї, у справах чи транспортних питаннях, можуть призначити день прийому через Visa Application Center за телефоном (+38) 044 5019517 (вартість дзвінка дорівнює міжміській розмові без додаткових доплат) з понеділка до п’ятниці з 9.00 по 16.00, або зайшовши на веб-сторінку http://www.italyvac-ua.com.

Запит можна подавати у Visa Application Center, за що слід сплатити 170 гривні за посередницькі послуги; або безпосередньо у консульський відділ посольства Італії в Україні, оплативши лише послуги консульства. Для призначення прийому у консульстві оплати не передбачено, спроби її вимагання не обґрунтовані консульськими правилами.

Для отримання віз для усиновлення, навчання, лікування, об’єднання сім’ї призначати прийом не потрібно, слід звертатися з усіма документами безпосередньо до консульства. Для інших типів віз можна надіслати факс за номером (+38) 044 2303125, вказавши свій номер телефону в Україні, – з вами згодом зв’яжуться працівники консульства.

Надання послуг компанії Visa Application Center є факультативним, ви можете звертатися безпосередньо у візовий відділ, надіславши факс за номером (+38) 044 2303125, або зателефонувавши за номером (+38) 044 2303101. Отримати інформацію можна також, надіславши електронного листа за адресою sezionevisti.kiev@esteri.itThis e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Ельвіо ПАСКА, переклад М. Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Продовження чинності закордонного паспорта

Пальчики залишити доведеться: візу в ЄС не відкриють без біометрії