in

Одружені та не живемо разом. Це є завадою для продовження пермессо?

   Я одружена із італійцем, але через роботу ми не живемо разом. Це може стати перешкодою для продовження моєї карти на проживання з сімейних мотивів? чи можу я запросити в Італію мою літню маму?

Карта на проживання для родичів громадян ЄС видається іноземцям із третіх країн, які одружилися із громадянами ЄС, а також їх близьким родичам (дітям віком до 21 року, батькам, та «іншим» родичам, які перебувають на утриманні).

Видача цього документа регулюється D. Lgs. 30 del 2007 (що також передбачає право громадян ЄС та їх родичів вільно пересуватися територією країн-членів Євроспілки).

Раніше одним із фундаментальних реквізитів першої видачі чи поновлення такого дозволу для чоловіка/дружини було спільне проживання із громадянином ЄС. Тому працівники квестури без попередження приходили в дім подружжя, щоб переконатися у цьому. Тепер норму спільного проживання відмінено, проте квестура може перевіряти шлюб на фіктивність.

Які документи слід надати для отримання/продовження цього типу дозволу на проживання читайте тут

Стаття італійською тут

Avv. Mascia Salvatore,

переклад Маріанни Сороневич

___________________________________

Вам потрібна віза для в’їзду в Італію чи дозвіл на проживання в Італії? Не знаєте звідки почати і що для цього потрібно? Скористайтеся нашим безплатним сервісом он-лайн Migreat: еміграція в Італію або поставте запитання нашим фахівцям з еміграційних справ.

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

“Фестиваль Україна” у Тоді вдався на славу

Як запросити батьків на постійне проживання в Італію