in

Що таке duty-free?

   Дьюті-фрі (duty free) – так називається ситема безмитної торгівлі. Тобто ви можете придбати різні товари без акцизів, які збільшують їх вартість.

Як придбати товари в duty-free?

Магазини безмитної торгівлі працюють в аеропортах (Шереметьєво, Внуково, Домодєдово і інших аеропортах світу) і на борту літака, коли стюардеси під час польоту пропонують вам придбати ті чи інші товари без податків. Тобто зробити покупки в Дьюті фрі ви можете перед перельотом до місця відпочинку. Для проходу в duty-free вам потрібно мати паспорт та посадковий талон, який ви отримуєте, коли залишаєте країну.

Товари duty free, як правило – це цигарки, алкоголь, парфумерія, косметика, годинники, іграшки. Іноді зустрічається також одяг відомих світових виробників. Асортимент товарів в магазинах безмитної торгівлі duty-free залежить від країни, в якій ви знаходитеся.

Я не знаю мови – як мені бути?

Для цього існують спеціальні консультанти, які допоможуть вам вибрати потрібний товар в Дьюті-фрі. Не поспішайте витратити всі гроші на відпочинку і ви зможете порадувати себе якісними товарами за дійсно невисокими цінами.

Чи є обмеження на купівлю товарів у duty-free?

Так, є. Ці обмеження пов’язані з певним лімітом товарів, які дозволені для вивозу з тієї чи іншої країни. Ці ліміти скрізь різні. Тому, якщо ви збираєтеся відвідати магазин duty-free, ми радимо вам перед поїздкою ознайомиться з обмеженнями на ввіз і вивіз товарів, чинними на території тієї країни, в яку ви відправляєтеся на відпочинок.

http://wona.com.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Світові ЗМІ назвали імена ймовірних наступників Папи Римського Бенедикта XVI

10 приводів сказати «Кальчо, я люблю тебе» у 2013 році