in

Оплата заяви про набуття італійського ромадянства за новою процедурою

   Оплатити 200Є за розгляд заяви на пробуття громадянства слід незважаючи на введення нової процедури в режимі онлайн. Квитанцію треба відсканувати та прикріплений до електронного бланка.

Оплату слід здійснити на поштовий рахунок Департамента громадянських свобод та імміграції міністерства внутрішніх справ до відправки заяви у  поштовому відділенні. Зразок заповнення бланку знайдете ТУТ.

Після оплати, слід відсканувати квитанцію та прикріпити її у додаток до електронної заяви разом із сертифікатом свідоцтва про народження, довідкою про несудимості й документом, що засвідчує особу.

200 євро не повернуть навіть якщо заявку прохача буде відхилено. Єдиною втіхою є те, що ваша жертва служитиме для втілення корисних справ.

Закон передбачає, що половина прибутків, отриманих таким чином від іммігрантів, повинна використовуватися Міністерством внутрішніх справ у проектах співпраці з третіми країнами, імміграції. Інша – йде на покриття витрат на обробку заявок іноземців.

Детальніше про оплату за розгляд заяви про набуття італійського громадянства читайте ТУТ

Стаття італійською на  Stranieriinitalia.it

Переклад Маріанни Сороневич

_____________________________________

Вам потрібна віза для в’їзду в Італію чи дозвіл на проживання в Італії? Не знаєте звідки почати і що для цього потрібно? Скористайтеся нашим безплатним сервісом он-лайн Migreat: імміграція в Італію або поставте запитання нашим фахівцям з імміграційних справ.

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Соціальна підтримка сім’ї в Італії у 2015-2016 році

Сонце народжується там, де залишились її почуття – Невигадана історія із життя (багатьох життів) українок в Італії