in

Вибори на закордонних виборчих дільницях в Італійській Республіці

    25 травня 2014 року з 8.00 до 20.00 за місцевим часом відбудуться чергові вибори Президента України. В Італії проголосувати можна буде у Римі, Мілані та Неаполі

Включення до списку виборців

Особа, яка набула права голосу і проживає чи на час набуття права голосу перебуває за межами України, може звернутися щодо свого включення до Реєстру до закордонної дипломатичної установи України за місцем свого проживання чи перебування із заявою за формою, встановленою розпорядником Реєстру, із зазначенням відомостей про себе. До заяви додається копія пред’явленого документа, що посвідчує особу і підтверджує громадянство виборця, – паспорт громадянина України для виїзду за кордон, дипломатичний паспорт, службовий паспорт.

Зміна персональних даних

Кожен виборець у разі зміни його персональних даних, зазначених у частині першій статті 6 та пунктах 1 і 4 частини першої статті 7 цього Закону, може особисто звернутися до органу ведення Реєстру відповідно до своєї виборчої адреси із заявою про внесення змін до його персональних даних у Реєстрі. До заяви додаються документи (копії документів), що підтверджують ці зміни. У разі якщо до заяви додаються копії документів, їх оригінали пред’являються органу ведення Реєстру.
Виборець, який проживає чи перебуває за межами України, звертається із заявою до відповідної закордонної дипломатичної установи України, яка невідкладно передає заяву разом з документами (їх копіями), що додаються до неї, органу ведення Реєстру в Міністерстві закордонних справ України.

Зміна виборчої адреси

У разі звернення щодо зміни виборчої адреси виборець подає органу ведення Реєстру за новою виборчою адресою заяву, до якої додаються документи (копії документів), що підтверджують зміну виборчої адреси виборця.

Відповідну інформацію, включаючи форми заяв, розміщено на веб-сайті МЗС України у розділі „Консульські питання. Голосування громадян України за кордоном”.

З огляду на стислі терміни формування списків виборців, встановлені положеннями Закону України „Про вибори народних депутатів України”, відповідні заяви мають подаватися виборцями заздалегідь. Слід також врахувати, що частиною десятою статті 44 Закону України „Про вибори народних депутатів України” чітко визначено, що у день голосування зміни до уточненого списку виборців на закордонній виборчій дільниці можуть вноситися виключно шляхом виправлення неточностей та технічних описок, і не передбачається внесення до нього нових виборців.

Наголошуємо, що лише ті громадяни, особисті дані яких внесено до Державного реєстру, матимуть змогу забезпечити своє конституційне право взяти участь у голосуванні на виборах народних депутатів України.
 

Адреси виборчих дільниць в Італії

Рим
ВО № 900031. Приміщення консульського відділу Посольства України в Італійській Республіці, вул.Монте Прамаджоре, 13-00141 м. Рим

Дільниця прийматиме виборців що проживають у: Абруццо, Лаціо, Марке, Молізе, Сарденія, Сицилія, Тоскана, Умбрія); Республіка Мальта; Республіка Сан-Маріно.

Мілан
ВО № 900032 Приміщення Генерального консульства України в Мілані, вул.Людовіко ді Бреме, 11 – 20156, м.Мілан
Дільниця прийматиме виборців що проживають у: Валь д’Аоста, Венето, Емілія-Романія, Лігурія, Ломбардія, П’ємонт, Трентіно-Альто-Адідже, Фріулі-Венеція-Джулія.

Неаполь
ВО №  900033
Приміщення Генерального консульства України в Неаполі, Італія, м.Неаполь, Діловий центр, вул.Дж.Порціо, 4-БЗ
Дільниця прийматиме виборців що проживають у: Апулія, Базіліката, Калабрія, Кампанія.

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Декларація про прибутки доглядальниць та домашніх працівниць

На який період я можу залишити Італію не ризикуючи втратити пермессо?