in

День Італійської республіки в Україні пройде під знаком якості

alt   З нагоди національного свята – Дня Італійської Республіки (2 червня), Торгово-промислова палата Італії в Україні (ЧЧІПУ) вже традиційно організовує «Дні Італії в Україні», захід, що має на меті пропагувати бренд «Made in Italy», демонструючи досконалу якість, завдяки якій Італія відома в усьому світі.

 

В рамках «Днів Італії в Україні – 2013», оргіназованих  Торгово-промисловою палатою Італії в Україні за підтримки посольства Італії в Києві пройдуть «Дні Італії-2013», що охоплять основні галузі, в яких Італія є світовим лідером:

– мода
– еногастрономія
– дизайн
– туризм
– вироби ручної роботи
 – мистецтво

Метою цього культурного заходу є промоція продукції зазначених галузей в Україні не лише шляхом її візуальної демонстрації, але також створення необхідних умов для виходу італійських підприємств на український ринок.

Невипадково в рамках «Днів Італії 2013» будуть представлені два важливих проекти ЧЧІПУ: “ФУДІТАЛІЯ”, “КЛУБ ІТАЛІЯ” та “АГРОІТАЛІЯ”, що реалізуються в галузях “ІЖА & НАПОЇ” (FOOD & DRINK) та “ТУРИЗМ” (TURISMO). Метою є не лише прорекламувати продукт, але й досягнути мети підприємця – реалізувати результат його праці на ринку, особливо у фазі продаж.

Головним партнером «Днів Італії-2013» виступає УНІКРЕДІТ БАНК, партнери: Ferrero, Salini, Міжнародні Авіалінії України та ІВЕКО, інформаційний спонсор – Пресском.

Офіційний початок відбудеться в суботу, 1 червня, об 11 годині в Національному центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» по вул. Хрещатик, 2, відкриттям ВИСТАВКИ ВЗІРЦІВ ІТАЛІЙСЬКОЇ ЯКОСТІ Послом Італії в Україні Фабріціо Романо та президентом ЧЧІПУ Мауріціо Карневале.

Пізніше, о 12 годині, відбудеться відкриття “Академії Варре’”, – території під керівництвом італійського митця Вітторіо Варре, що буде проходити протягом двох днів виставки. У заході приймуть участь діти – учні мистецьких шкіл, що пройшли відбір, організований керівниками їхніх навчальних закладів, які разом з художником створять 4 колективні картини. Кошти, виручені від продажу цих творів, будуть передані на благодійні цілі.
 Попередній запис

Також 1 червня о 14 годині розпочнуться “Семінари смаків”, які мають на меті ознайомити українців з італійською еногастрономією за участю персоналу та власників італійських компаній – учасників виставки, які представлятимуть продукцію своїх компаній, а саме: кава, пасти, прошутто, ковбасні вироби, вина, хлібні та кондитерські вироби, пармезан, бальзамічний оцет, соуси, екслюзивне пиво.
Попередній запис

Oпісля, о 15 годині, відбудеться офіційна презентація проектів Торгово-промислової палати Італії в Україні в наступних сектрорах – ТУРИЗМ, ПРОДУКТИ ХАРЧУВАННЯ, СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО, направлених на підтримку бренду “MADE IN ITALY”.
 

О 20.30 розпочнеться концерт у дворику «Українського дому», в якому приймуть участь італійські артисти та творчі колективи, організовуючи справжній вечір в стилі «Made in Italy». Серед інших в концерті приймуть участь Матч Пойнт та саксофоніст Джорджіо Порфіріо.

В неділю, 2 червня, в День Італійської Республіки, об 11 годині відбудеться Великий Парад італійського автомобільного дизайну, по Хрещатику проїдуть численні автомобілі таких брендів як: Феррарі, Мазераті, Ламборґіні та Дукаті. Парад закриє «Вантажівка року» ІВЕКО, спеціально обладнаний під сцену, на якій під час параду пройде мобільний фестиваль італійської музики.

Мауріціо Карневале, президент ЧЧІПУ, говорить: «Торгово-промислова палата Італії в Україні – установа, що створена італійським урядом для допомоги італійським підприємцям на українському ринку, а українським – на італійському. Організація зареєстрована в Міністерстві економічного розвитку Італії та входить до реєстру Торгово-промислових палат, Італії, та державної системи УНІОНКАМЕРЕ (UNIONCAMERE) – спілка торгово-промислових палат.

Торгово-промислова палата Італії в Україні, співпрацюючи з іншими організаціями, що сприяють виходу італійських виробників на український ринок, відкрита до співпраці з державними та громадськими організаціями України, як з метою проведення конкретних заходів за кордоном, так і з метою підтримки бізнесу в Україні та Італії, охоплюючи широкий спектр питань, пов’язаних з виходом підприємств на іноземний ринок.

Запрошуємо представників ТВ каналів та засобів масової інформації на прес-конференцію, яка відбудеться 1 червня о 10:15 за участю Посла Італії в Україні Фабріціо Романо, президента ЧЧІПУ Мауріціо Карневале, генерального директора банку Унікредіт в Україні, (мера Києва?), після якої відбудеться відкриття виставки, та буде можливість взяти інтерв’ю у власників італійських компаній, які представлятимуть продукцію своїх компаній (виставка забезпечена достатньою кількістю перекладачів),

а також на презентацію національних проектів “ФУДІТАЛІЯ” та “ІТАЛІЙСЬКИЙ КЛУБ” о 15-00 1 червня.

Запрошуємо також вищезазначених представників для зняття репортажу Параду італійського автодизайну та мобільного фестивалю італійської музики 2 червня об 11:00 на вул. Хрещатик (початок зі сторони Бесарабки).

Контакти:
Павловська Ірина
iryna.pavlovska@ccipu.org

http://ccipu.org/index.php/uk/progetti-uk/4831-2013

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Tutto pronto per accordo Ue, ma resta nodo Tymoshenko

A Kiev una festa della repubblica all’insegna dell’eccelenza italiana