in

Італійський дизайнер Каваллі домовився про продаж 60% свого модного дому – російській інвесткомпанії “ВТБ Капітал

   Італійський дизайнер Роберто Каваллі близький до продажу контрольної частки в модному будинку Roberto Cavalli, угода може бути закрита в середині жовтня, повідомляє з посиланням на джерела галузеве видання Women’s Wear Daily (WWD).

В угоді бере участь російська інвесткомпанія “ВТБ Капітал”. Вона в інтересах і за рахунок коштів міжнародних інвесторів здійснює покупку 60% модного будинку, повідомило джерело в групі ВТБ.

Р.Каваллі, за даними WWD, підписав лист про намір продати 60% в компанії за 500 млн євро. Таким чином весь лейбл в ході переговорів оцінений в 830 млн євро (при виручці за 2013 в 200 млн євро і EBITDA 22 млн євро). Якщо ці цифри підтвердяться, оцінка Roberto Cavalli буде порівнянна з ціною Gianni Versace SpA – цього року за 20% модного будинку Blackstone Group заплатила родині Версаче 210 млн євро.

Очікується, що операція буде закрита в середині жовтня. “ВТБ Капітал” діє в інтересах кіпрського фонду, повідомляє WWD.

Навесні цього року Р.Каваллі готовий був укласти угоду з інвестфондом Permira, однак тоді угода не відбулася. На початку серпня агентство Bloomberg повідомляло, що Permira знову включилася в гонку за цей актив.

Сам Р.Каваллі говорив у серпні про переговори з російськими інвесторами. Він зазначав, що сторони далекі від конкретних домовленостей. Серед інших претендентів на актив називалася компанія Investcorp.

http://news.finance.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія просить європейські країни допомогти рятувати мігрантів

Партнерам Путіна не дозволили купити італійський клуб через санкції