in

Італія завершила внутрішньодержавні процедури щодо ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС

   Відповідний урядовий законопроект вже переданий до Парламенту Італійської Республіки. Про це йшлося на зустрічі Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова з Сенатором, заступником Міністра закордонних справ Італії Бенедетто Делла Ведова.

У ході офіційного візиту до Італії Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков зустрівся з Сенатором, заступником Міністра закордонних справ Італії Бенедетто Делла Ведова – передає УНН з посиланням на прес-службу МВС України.

Вони обговорили розвиток подій у зоні конфлікту на сході України, а також імплементацію Мінських угод. Арсен Аваков акцентував увагу співрозмовника на тому, що тривають обстріли російською артилерією та мінометами позицій українських військових, які послідовно дотримуються режиму припинення вогню.

Італійська сторона поінформувала про позицію Уряду Італії у питанні віднайдення мирних шляхів розв’язання українсько-російського конфлікту. Бенедетто Делла Ведова, який безпосередньо курує в МЗС Італії український напрямок, поінформував про підготовку візитів керівництва МЗС Італії до України.

Обговорюючи перспективи ратифікації Італією Угоди про асоціацію Україна-ЄС, Бенедетто Делла Ведова зазначив, що необхідні внутрішньодержавні процедури були завершені на початку березня цього року. Урядовий законопроект про ратифікацію Угоди вже переданий до Парламенту.

У контексті обговорення виконання українською стороною Плану дій з лібералізації візового режиму, глава МВС України звернувся до співрозмовника з проханням: під час обговорення та ухвалення європейською стороною рішень щодо скасування візового режиму для громадян України врахувати прогрес, який був досягнутий українською стороною у цьому питанні.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Військові з зони АТО підтримають «Динамо» в Італії

Наполі – Дніпро зіграють в 1/2 фіналу Ліги Європи