in

Путін і Берлусконі провели вихідні на Алтаї

  Президент Росії Володимир Путін та колишній прем’єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі провели минулі вихідні на Алтаї.

Як заявив журналістам прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, колишній керівник уряду Італії приїхав до Росії як приватна особа та поїхав з Путіним на Алтай. Пєсков уточнив, що на Алтаї Путін та Берлусконі зупинились у гостьовому домі одного з об’єктів “Газпромнафти”, про це пише ВВС.

При цьому прес-секретар не став говорити про інші деталі зустрічі.
Нагадаємо, нещодавно суд виправдав італійського екс-прем’єра у “справі Рубі”.

Раніше Берлусконі засудили до семи років за ґратами. Утім, адвокатам вдалося довести, що колишній італійський прем’єр не знав про вік танцівниці. Тепер, оскільки обвинувальний вирок скасували, Сильвіо Берлусконі зможе знову балотуватися на політичні посади, зокрема очолити опозицію.

Щоправда, досі тривають розслідування ще кількох резонансних справ: зловживання службовим становищем, підкуп сенатора тощо. Берлусконі навіть проходить свідком у кількох кримінальних справах. Утім, за кілька років жодному прокурору не вдалося довести провину спритного політика.

 

————————————-

Вам потрібна віза для в’їзду в Італію чи дозвіл на проживання в Італії? Не знаєте звідки почати і що для цього потрібно? Скористайтеся нашим безплатним сервісом он-лайн Migreat: еміграція в Італію або поставте запитання нашим фахівцям з еміграційних справ.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Джемілєв розповів у парламенті Італії про окупований Крим

Франція-Італія: дружба дружбою, а біженці у кожного свої