in

Одна із пасій Берлусконі – українська модель Маріанна Ющак

Завершивши розслідування, прокуратура Мілана опублікувала імена 32 дівчат, які брали участь у вечірках на віллі Сільвіо Берлусконі у Аркоре. У списку учасниць вечірок фігурує Маріанна Ющак, народжена у Львові e 1987 році, що живе в Італії з 2003 року.

 

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Маріанна працює моделлю, зайняла четверте місце на конкурсі краси «Star of the year» у 2004 році, перше місце у конкурсі «Miss Intimo 2005». Вона прикрасила першу сторінку журналу Worldpress 2010, знімається для календарів та у численних рекламних кампаніях.

До офіційного повідомлення прокуратури, вперше ім’я українки з’являється у справі, після того, як Прем’єр міністр Італії, бажаючи показати свою надзвичайну зайнятість, демонструє список його планів на день. Та серед державних засідань, прозорливі журналісти розгледіли о 12.00 галантну зустріч із «Yushchak», у якій ідентифікували українську модель, а далі о 20,30 – «апунтаменто» із ще однією юнкою на ім’я Сельваджа – повідомляє журнал Novella 2000

Причетність дівчини до справи також доводять прослуховування телефонних розмов між Ющак та іншими фігурантками справи.

Нагадуємо що слідство у справах Берлусконі поновилося після того, як у січні цього року Конституційний суд Італії фактично позбавив прем’єра недоторканності. Крім іншого, йому інкримінують зв’язок із неповнолітньою марокканкою Карімою ель-Маруг. У цьому процесі також задіяно відомого імпресаріо Леле Мора, журналіста Еміліо Феде, та радника регіону Ломбардія Ніколь Мінетті. Згідно звинувачення вони схиляли дівчат до проституції та організовували інтимні зустрічі Прем’єр міністра Італії. Як стало зрозуміло зі свідчень, голову уряду Італії під час вечірок “бунга-бунга” розважали десятки жінок, які, переодягнувшись на медсестер та поліцейських влаштовувати для нього лесбійські ігри.


Маріанна Сороневич
www.gazetaukrainska.com

Читайте також:


Копії оригінальної документації прокуратури Мілана (LA RICHIESTA DELLA PROCURA DI MILANO Le pagine(250-259))

Запис телефонної розмови між Міріам Лоддо та Маріанною Ющак із актів міланської прокуратури у справі вечірок Сільвіо Берлусконі

Маріанна Ющак, одна із 33 дівчат Берлусконі (Фото)

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 1 Середній: 5]

Маріанна Ющак, одна із 33 дівчат Берлусконі (Фото)

Всесвітній форум українців. «Батьки» і «діти»