in

Папа Франциск у пасхальному зверненні молився за Україну

   У своєму зверненні “До міста і світу” (Urbi et orbi) Папа Римський закликав міжнародне співтовариство “запобігти насильству” в Україні.

Голова Римсько-католицької церкви помолився за “підтримку ініціатив, які будуть сприяти миру в Україні”.
“Запобігти насильству”. Пара Франциск попросив “всіх, хто залучений до цього процесу, за підтримки міжнародного співтовариства зробити все можливе, щоб запобігти насильству”.

Франциск – перший понтифік з Латинської Америки – також закликав до примирення у Венесуелі, де представник Ватикану виступає посередником у переговорах між урядом і опозицією. Щодо Сирії, де за три роки громадянської війни було вбито більше 150 тисяч чоловік, то він закликав сторони конфлікту “вести рішучі переговори , щоб досягти миру”.

Свято Воскресіння Христове є найважливішим днем у християнському календарі. В Рим прибули десятки тисячі паломників з усього світу .

Архієпископ Буенос-Айреса Хорхе Маріо Бергольо був обраний на Святий престол 13 березня 2013. Він став першим главою Римсько-католицької церкви за меж Європи за 1300 років.

Він змінив колишнього понтифіка Бенедикта XVI, який провів на цій посаді вісім років і став першим папою за сім століть, який покинув цей пост за свого життя.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Le badanti rovinano le famiglie?

Папа римський удостоїть Арсенія Яценюка ексклюзивної зустрічі