in

Італійський тріумф харківської школи кікбоксингу

   Італійський тріумф Харківської школи кікбоксингу – із сорока трьох золотих медалей української збірної – 12 саме у харків”ян. Україна ж на цьогорічному чемпіонаті світу, що відбувся на початку листопада, потрапила в десятку найсильніших країн світу. Загалом у змаганні взяли участь понад 8000 спортсменів зі 103 країн світу.

Три золота, срібло та бронза. Саме такі досягнення з Чемпіонату світу в Італії привезла викладач національного університету радіоелектроніки Юлія Губницька. До чемпіонату готувалася паралельно із захистом дисертації, тож доводилося суміщати і наукову роботу, і тренування два рази на день. І хоча це було складно Юлія все- одно на п”єдестал пошани піднімалася п”ять разів.

Юлія Губницька викладач ХНУРЕ, Чемпіонка світу з кікбоксингу 2014: Бои складывались по разному. В принципе есть некоторые нарекания на судейство, но есть и мне над чем работать – над выносливостью, бывали такие моменты, что в первом раунде выигрывала, потом под конец не хватало выносливости. Ну и соперники были довольно сильные с разных стран. В полуфинале я боксировала с девочкой из Новой Зеландии, из Норвегии была сильная соперница.

Команда від Харківської області у збірній України складалася із представників трьох ВИШів та спортшколи № 6. Юрій Сисоєв – із національного аерокосмічного університету. На Чемпіонат такого рівня потрапив вперше. І фінал його категорії став бенефісом українців.

Юрій Сисоєв срібний призер Чемпіонату світу з кікбоксингу 2014: Занял я в жестком разделе в фул контакте второе место, в конце я попал на товарища с Днепропетровска, проиграл ему Сложно было в основном с итальянцами, потому что у них в стране – это им было намного проще. Для меня было еще тяжело потому что я в первый раз на таком соревновании

Справжньою зіркою чемпіонату стала вісімнадцятирічна Галина Подкопай. Вона, не дивлячись на юний вік, виступала у дорослій категорії від 19 до 35 і здобула дві медалі. Ця тендітна дівчина привезла золото та срібло у жорсткій категорії.

Галина Подкопай Чемпіонка світу з кікбоксингу 2014: По жестким разделам все бои были тяжелые, но для меня наверное самый первый бой был тяжелый, потому что первый раз приехала на мир еще не знала ничего, как первая попытка и психологически первы бой, а потом было легко Это была Ирландия, жесткий фул контакт блы довольно равный бой, но годы тренировок показали что техника поставленная моим тренером намного лучше и этот бой был выигран

Золото Галини – одне з 12 перших місць, які харків”яни здобули на чемпіонаті. Це – понад чверть усіх медалей української збірної

Андрій Літвиненко президент обласної федерації кікбоксингу WTKA: Сейчас в мире объединительные тенденции. Кикбоксинг претендует на право вхождения в Олимпийские игры, для этого нужно что бы все спортсмены выступали по одной версии и федерация международная WTKA, она осуществляет эту благородную миссию, по-этому масштаб мероприятия исключительный. Уровень спортивной борьбы был очень высок и очень приятно что сборная Украины добилась таких высоких результатов.

В України 43 перших місця, 25 других і 24 третіх.

Галина Михайлова Вадим Макарюк Ірина Сафіна Вісті

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

«Путін і неоцаризм»… очима італійця

Con la carestia uccidevano la libertà dell’Ucraina. Non sottomessi nel 1933 – invincibili oggi!