in

Без варіантів

   Пані Оксана Шаварська в статті «Хвилинна слабість Путіних» задає питання: «Що було би з українцями, росіянами і не тільки, якби в ту саму, знакову для людства ніч, у Марії Іванівни, мами Володі Путіна, розболілась голова?

Ну або просто не захотіла. Або місячні. Варіантів безліч насправді.

В ту саму ніч, майже 62 роки тому, вона могла просто відмовитися займатися сексом з Володимиром Спиридоновичем, татом Володі Путіна. Але вона не відмовилась… Чому вона не відмовилась?»

 

Чому вона не відмовилась? Може тому, що одного разу вона робила спробу відмовити батьку Путіна?
У «Московському комсомольці» від 7 грудня 2002 року найстарша мешканка села Поміново Тверської області, 1914 року народження, бувша голова сільради пані А.Д. Корміліцина, згадує про відмову матері Путіна батьку Путіна: «Как-то раз у Маруськи случился домовник. Но Володька пришёл не один, а с друзьями. Маруська не захотела их пускать, и они взяли вилы, что у забора стояли, и стали ломать ворота. Она испугалась, выбежала из дома, подлетела к забору. А Володька в это время вилами пробил ворота, да и попал Маруське прямо в лицо. Короче, выколол ей глаз случайно. Сразу отвёз в больницу. Там Маруське глаз удалили. Для девки в те времена это было позорище: кто ж возьмёт в жёны ущербную?! Поэтому Маруськина мать пригрозила Володьке: если не женишься, я тебя под суд отдам. Вот они и поженились! Маруська потом очень стеснялась стеклянного глаза, при разговоре никогда в лицо не смотрела, наклоняла голову в сторону.»
Далі пані Оксана Шаварська робить припущення: «…Особливо там ніхто не церемонився. Підозрюю, що обійшлося навіть без прелюдії і ніжних обіймів. Марія Іванівна , судячи з усього, мовчки, без усяких там емоцій і почуттів, мужньо виконала свій подружній обов’язок, аби не «драконити» чоловіка, який цілий день тяжко «пахав» на заводі…»

Які церемонії? Які прелюдії? Які емоції? Які Почуття? Важко не погодитись і зробити ще одне припущення. Що якби була спроба відмовити Володимиру Спиридоновичу, то у Марії Іванівни було б два ока. Як і у всіх людей. Тільки скляних.

А я що? Я нічо! Це лише припущення. Майже 62 роки тому Марія Іванівна не відмовила і завагітніла. Згодом народила то, що народила. Це була третя дитина в сім’ї Путіних. Дві попередні дитини, народжені в тридцятих роках, померли в дитинстві. А то, що народилось в п’ятдесятих роках вижило. Як тому, що вижило, вдалось оминути всі блокпости? А може йому щось, чи хтось допоміг? Щоб народжене в п’ятдесятих кололо собі в лоба ботекс, носило взуття на танкетці. Щоб світ був нині таким, яким є, а не зовсім іншим.

ІРИНА МАЦЮРАК

(IRYNA MATSIURAK)

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Le notizie sulla guerra in Ucraina del 28 luglio

Відзначаймо разом День Незалежності!