in

Запрошуємо на конференцію “Українські школи в Італії: минуле, сучасне, майбутнє»

   На зустрічі обговорюватимуть навчальний процес українських дітей в діаспорі, соціальні, психологічні та вікові особливості двомовних дітей, їх зв’язок із Україною.

Асоціація “Батьки та діти” та Центр вивчення рідної мови 28 червня 2015 року організовує у Бреші конференцію “Українські суботні та недільні школи: минуле, сучасне й майбутнє”, про це повідомила ініціатор Галина Барляк.

Запрошуємо долучитися всіх небайдужих до питання освіти українських дітей в діаспорі, керівників шкіл та навчальних центрів, вчителів та батьків.

Програма конференції охоплює теми особливостей навчального процесу українських дітей в діаспорі, соціальні, психологічні та вікові особливості двомовних дітей, їх зв’язок із Україною, вплив родини на вивчення рідної мови, відбір підручників та літератури для шкіл діаспори.

На конференції передбачено практичну співпрацю, розробку проектних ідей для оптимізації та ефективності вивчення рідної мови.

Обов’язкова умова – активність та небайдужість!

Діти -це майбутнє нації! Чужих дітей не буває.
Конференція відбудеться у неділю 28 червня з 14.00 по19.00, за адресою. Brescia,via Cimabue 16 “Casa delle associazioni”.

Ласкаво Вас просимо!

Список українських шкіл в Італії знайдете ТУТ

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Бреші знайдено мертвого українця, іншого – затримано у підозрі в убивстві

Може, хтось пояснить?…