in

Моніка Белуччі не робила пластичних операцій

   Моніка Беллуччі двічі була у шлюбі. Вперше 20-річною побралася з фотографом Клаудіо Бассо. Від другого чоловіка, Венсана Касселя, народила двох доньок. В цьому році вона святкує 50-ти річчя.

 

— Нізащо на світі не хотіла б, щоб мені знову було 20. Зараз я значно щасливіша. Коли постарію, краще дивитимуся на своїх дітей, ніж переглядатиму фільми з собою, — каже італійська актриса Моніка Белуччі. 30 вересня відсвяткувала 50 років.

Белуччі народилася в містечку Чітта-ді-Кастелло в центральній Італії. Мати — художниця, батько займався вантажними перевезеннями. Моніка була єдиною дитиною. Навчалася на юриста в університеті Перуджі. Підробляла фотомоделлю. У 24 підписала контракт із домом моди “Дольче і Габбана”. З ним працює досі. Уперше знялася в кіно в епізодичній ролі 26-річною. Відомою стала завдяки участі у фільмі “Квартира” 1996-го. Під час зйомок познайомилася зі своїм другим чоловіком, на три роки молодшим французом Венсаном Касселем. За першим – фотографом Клаудіо Бассо – була заміжня у 1990–1994 роках. Із Касселем була разом 18 років. Увесь час жили окремо: він — у Франції, вона — в Італії. У серпні минулого року розійшлися.

— Стосунки вичерпали себе, — згадує актриса. — Ми досі прив’язані один до одного — я примчуся, якщо буду йому потрібна, так само зробить він. Не знаю, чи є хтось у нього. Я поки самотня.

Першу доньку від Касселя Моніка народила в 39 років. Другу — в 45. Каже, що до цього не була готова до материнства.

Запевняє, що не робила пластичних операцій. Користується тільки зволожувальним кремом та вітамінними ін’єкціями.

— Ніколи не буду дуже худою. Я народила дітей, буваю лінивою, люблю поїсти. Замість того, щоб худнути, ношу чорне, — розповідає актриса.

http://gazeta.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українська діаспора співає гімн разом із Порошенком

Кутуньо завітав до Києва та підтримав українців