in

В Італії відкрився музей фекалій

   У музеї представлені артефакти і твори мистецтва, присвячені екскрементам

У селі Кастельбоско, яке розташоване в італійській провінції П’яченца, відкрився перший в країні музей екскрементів. Автором експозиції став місцевий фермер Джанантоніо Локателли, повідомляє видання The
Його господарство, яке складається з трьох тисяч голів великої рогатої худоби, виробляє близько 100 тонн гною щодня. Фермер розповів, що більша частка цих фекалій йде на добрива. Однак частина гною була використана в якості сировини для виробництва будівельних матеріалів, з яких побудовано будівлю культурної установи.
 
Видання BLOGO зазначає, що в музеї представлені артефакти і твори мистецтва, присвячені екскрементам. Одне з центральних місць експозиції займає гнойовий жук, якого обожнювали в Стародавньому Єгипті. Скарабей також присутній на офіційному логотипі музею. Уточнюється, що музей покликаний показати, що навіть така річ як фекалії, може бути корисною і використовуватися, наприклад, у будівництві.
 
Експозиція на території ферми буде функціонувати з травня по серпень у вихідні дні. Відзначається, що відвідування музею можливо лише за попереднім записом.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Мої пригоди на ЕКСПО в Мілані

Дозвіл на проживання для вагітних жінок