in

Карета, вертоліт і музика з “Хрещеного батька”: у Римі поховали наркобоса італійської мафії

   Похорони барона італійської мафії Вітторіо Касамоніка перетворили Рим на справжнє голівудське шоу

ФОТОГАЛЕРЕЯ події дивіться тут

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Daily Mail.

“Ти завоював Рим, тепер завоюєш рай”, – написано на банері на вході до церкви Святого Джованні Боско на околицях Риму. В Італії проходять похорони боса мафії Вітторіо Касамоніка, який помер від раку у віці 65.

Чорно-золота карета, запряжена шістьома вороними ірландськими кіньми, доставила труну до церкви. Сотні скорботних, що прийшли віддати останню шану кримінальному авторитетові, закидували кортеж букетами. З вертольота натовп посипали пелюстками троянд. На додаток, дійство супроводжував саундтрек до фільму “Хрещений батько” – італійська столиця перетворилася на справжнє голівудське шоу.

“Неприйнятно, щоб похорони використовувалися для поширення мафійних послань”, – прокоментував мер Риму Ігнасіо Маріно. Помпезність похоронів обурила і багатьох мешканців міста.

Іронічно, зазначає видання, що похорони відбуваються на наступний день після того, як суддя призначив на 5 листопада розгляд закрученої мафійної справи – обвинувачених 59 чоловік. За словами поліції, Касамоніка був на задвірках організованої злочинності і в нещодавніх справах не фігурував.

Росі Бінді, голова парламентської комісії із боротьби з мафією, заявила, що перетворення похоронів на демонстрацію сили мафії має бути насторожуючим. За її словами, це доводить присутність мафії у всіх структурах Риму і закликала подвоїти зусилля на видворення мафії із публічної адміністрації.
 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійська парафія даватиме грошовий «бонус» за народження дітей

У Мережі показали, як шалена італійська спека плавить автівки (ВІДЕО)