in

В Римі проводитимуть безкоштовні курси безпечного водіння

   Українці в Італії мають безкоштовну можливість удосконалити навички водіння автомобілів.

В Римі відбулася презентація проекту Автомобільного клубу Італії (АСІ) «Посли дорожньої безпеки», який передбачає проведення безкоштовних курсу безпечного водіння за підтримки Ради Міністрів, Міністерства закордонних справ та Міністерства регіонального розвитку, туризму та спорту, Міністерства міжнародного співробітництва та інтеграції Італії, а також страхової компанії “Sara Assicurazioni”.

Ціллю проекту, який має розпочатися наприкінці вересня поточного року і до участі в якому були запрошені представники посольств іноземних держав, акредитованих в Італійській Респуб! ліці, є зменшення нещасних випадків, що трапляються на автодорогах.

В одноденному курсі безпечного водіння, можуть взяти участь всі бажаючи іноземці, які перебувають на території Італії, за умови наявності водійських прав та попередньої реєстрації в якості учасника на веб-сторінці АСІ.

Протягом року кожна група учасників кількістю 60 осіб безкоштовно відправлятиметься автобусом з Риму до автополігону Vallelunga та протягом одного дня проходитимуть курс водіння, який складатиметься з теоретичної та практичної частини. Організатори прое! кту, розрахованого на 3 тис. іноземців, намагатимуться обирати представників груп кожної національності окремо.

Курс відбуватиметься на тренувальному автодромі Vallelunga (Via Mola Maggiorana, 4/6, Campagnano di Roma, 00063 Formello, tel.: 06 901 5501)

Додаткову інформацію можна знайти на веб-сторінці www.aci.it.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українців заарештували за перевезення краденого і зброї

Опозиційні партії відмовились взяти у свої списки діаспорян та представників УВКР