in

Українців у фіналі Євробачення-2015 не буде

   Після першого півфіналу пісенного конкурсу Євробачення 2015, який відбувся 19 травня у Відні (Австрія), у фінал пройшли Вірменія, Бельгія, Греція, Естонія, Сербія, Угорщина, Росія, Албанія, Румунія та Грузія.

На сцені виступили 16 учасників. Відкрив півфінал міжнародного конкурсу український співак Едуард Романюта з піснею I Want Your Love. Він представляв Молдову, проте не пройшов у фінал Євробачення 2015, передає Tvi.

Другий півфінал відбудеться у четвер, 21 травня. Фінал же конкурсу відбудеться в суботу, 23 травня. Тоді на сцену піднімуться півфіналісти, які посіли 1-10 місця в кожному півфіналі. Автоматично до фіналу потраплять Electro Velvet – з піснею Still in Love with You (Великобританія), Ann Sophie – Black Smoke (Німеччина), Edurne – Amanecer (Іспанія), Il Volo – Grande amore (Італія), Lisa Angell – n’oubliez pas (Франція) як представники країн-засновників конкурсу. Також безпосередньо у фінал проходять виконавці з Австрії The Makemakes з композицією I Am Yours як представники країни-переможця минулорічного конкурсу і музиканти з Австралії Guy Sebastian з піснею Tonight Again. До речі, Австралія бере участь у конкурсі вперше, при цьому не будучи європейською державою.

Нагадаємо також, що Україна в цьому році відмовилася від участі в конкурсі через складну ситуацію в країні.

Раніше повідомлялося, що Поліна Гагаріна, яка представляє на пісенному конкурсі Росію, боїться почути засуджуючий свист глядачів, який останнім часом супроводжує виступи росіян через агресивну політику Путіна, тому вийде на сцену в подвійних навушниках.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українські юнаки завоювали 34 медалі на турнірі з плавання в Італії

В Мантові протестують проти передачі італійської церкви українській громаді