in

Українські активісти в Римі: «Путін, руки геть від України!»

   На хвилі Євромайданів, що проходять в Україні та в усьому світі, українські  активісти, протестували проти економічного та політичного тиску Росії на Україну під час візиту Владіміра Путіна в Італію

Вчора, 25 листопада, президент РФ Владімір Путін перебував із коротким робочим візитом у Римі та Ватикані. Він мав аудієнцію у Папи Римського Франциска. Пізніше, як повідомляє його офіційний сайт, президент зустрівся з президентом Італійської республіки Джорджо Наполитано.

На хвилі Євромайданів, що проходять в Україні та в усьому світі на знак незгоди з призупиненням процесу підготовки України до асоціації з ЄС, на площі перед Президентським палацом «Квірінале» на Путіна чекали активісти, що прийшли сюди для протесту проти економічного та політичного тиску Росії на Україну.

Українських студентів підтримали грузинські активісти, які вийшли на площу із національним прапором.

«Путін, руки геть від України!», «Путін, не чіпай Україну!» – скандували сміливці під час проїзду дипломатичного кортежу. «Нас відтіснила поліція, але ми встигли дати інтерв’ю для італійського та українського телебачення. Та найважливіше: Ми впевнені, що наш протест не оминув увагу Путіна» – повідомляють активісти.

Маріанна Сороневич
 

Долучіться до петиції із закликом до українського уряду підписати угоду про асоціацію з ЄС. Опублікуйте його на вашій сторінці у соціальних мережах та повідомте усім знайомим.
 Щоб долучитися, перейдіть по лінку і під текстом, якщо вам не вдається зареєструватися через ваши профіль Фейсбук або Твіттер, зареєструйтеся на сайті через електронну пошту:

 

Ucraini in Italia sostengono l’adesione dell’Ucraina all’UE! Українці в Італії за асоціацію України з ЄС!

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Мілані створено комітет Євромайдан-Ломбардія.

28 листопада Євромайдан збереться в Каль’ярі