in

Волинянка повернулась із сексуального рабства

   Жінку-заробітчанку з Волині італієць тримав без паспорта в зачиненій квартирі і щоночі приходив «залицятися».

Про це пише газета «Волинь-нова» за 18 жовтня.

Незважаючи на те, що мала роботу і квартиру на Волині жінка прагнула трошки вищих статків і хотіла забезпечити житлом і дочку із зятем. Заробітчанка розповіла, що «вирішила попрацювати рік-два в Італії, де пообіцяли роботу і добрі гроші, планувала економити, відкладати».

Через знайомих потрапила до колишньої жительки Волинської області, яка одружилась в Італії і вже «прилаштувала» на заробітки більше 30-ти жінок. «Італійка» по приїзді сказала, що з роботою треба почекати, і взагалі, слід пройти «через те, що й всі інші». Паспорт і мобільний телефон вона забрала, вручивши жінці італійський та спрямувавши на площу, де збираються заробітчанки в пошуках роботи.

«Досить було глянути на щурів, які бігали тут же в кущах біля майдану, мало не падали з дерев на голову, як мені ставало не по собі. Зовсім не такою я уявляла італійську дійсність…Там жінки в очікуванні роботи сидять і місяць, і два, ніхто нікому не допомагає. Роботу «продавали» наші ж люди, які там давно мешкають, за… 1000 євро, можна в борг. На площі — сварки, насмішки. Прикро, що найбільш негідно вели себе західнячки…», – розповіла потерпіла.

Згодом колишня жителька Волині знайшла жінці роботу з догляду за 93-річним дідусем з місячною платнею 850 євро. У її обов’язки входило давати дідові ліки, міняти памперси, прибирати в квартирі та варити пасту (макарони) та рис. Один із трьох синів чоловіка розлучений 50-літній італієць, за словами жінки, тримав її у зачиненій квартирі на 4 поверсі, не дозволяв митися і не давав питної води, вказуючи на воду з-під крану, яку господарі не вживають.

«За два тижні я схудла на 15 кілограмів. Як бачите, така дієта: паста з підливою, вода з крана. Халат завжди мокрий — спека», – повідала жінка.

«Уже з першого вечора чоловік почав домагатися близькості. В наступні дні після дванадцятої години ночі захмелілий, він ввалювався в мою кімнату, яка не мала замка. Я перестала спати, сиділа, підперши двері стільцем, а коли він заходив, ставала біля балкона. На вигляд він здоровий, але сили не застосовував, напевне, боявся, що я можу вистрибнути з балкона і буде скандал. Зрештою, якось він вирвав ручку від швабри, яку я тримала в руках, замахнувся і влучив нею по пальцях ніг… Згодом я відчула, що в мене від нервового зриву віднімається нога, синіють губи», – твердить колишня заробітчанка.

Вона розповіла, що їй все ж вдалося вмовити італійця впустити знайому, за фахом медичку у квартиру, яка мала з собою привезені з дому ліки і вимірявши тиск, який виявився 40 на 60, зробила ін’єкцію. Разом жінкам вдалося вийти з квартири роботодавців. Після цього жінка мала клопоти із поверненням додому, – позаяк паспорт залишився у волинянки, яка шукала роботу заробітчанці.

Після повернення потерпіла ще довго відходила від стресу: «Дома я плакала, боялася вийти на вулицю, не могла спати. Чоловік доглядав, як малу дитину, возив регулярно до лікаря, змушував їсти, бо втратила зовсім апетит. Ось такі мої гіркі заробітки».

http://www.volynpost.com/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Міністр культури України відвідав музей театру “Ла Скала” (ФОТО)

Легалізація – 2012. Сплата податків та контрибутів