in

Вісім годин діти залишалися поряд мертвого тіла няні

   Батьки залишили трьох маленьких українців на опіку співвітчизниці, увечері виявилося, що жінка померла на стільці в кухні вісім годин тому.

Мар’яна Т. та її чоловік, обоє українці, щосуботи залишали трьох дітей на опіку своєї співвітчизниці, 50-річної Людмили К. – близької подруги сім’ї, у їх квартирі по вулиці Асіяго, що у Мілані. Діти називали її тіткою, хоча і не мали родинних стосунків.

Того дня, 14 січня, троє хлопчиків, віком 9, 10 і 14 років думали, що няня спить, сидячи на стільці у кухні. Вони не хотіли її розбудити, тому тихенько дивилися телевізор та бавилися на комп’ютері.

Мама телефонувала дітям близько дванадцятої години дня, щоб поцікавитися, чи усе гаразд. Старший син запевнив її, що робить уроки разом із братиками, а «тітка» спить у кухні. Після обіду він знову сказав матері, що тітка продовжує спати. О 20 вечора, стривожений неприродньо довгим сном батько дітей прийшов у квартиру. Тоді й було виявлено, що жінка – мертва.

Поліція з’ясувала, що смерть українки настала вісім годин перед тим. Розтин встановив що Людмила померла раптово з природних причин, можливо від серцевого нападу.
 

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Верховна Рада України 2 тижні заблокована опозиційними силами

Anastasiya e il suo violino per la voce di Bocelli