in

В Італії, у центрі прийому біженців, помер 2-річний хлопчик з України

Прокуратура Генуї відкрила справу для розслідування смерті 2-х річного українця, якого мама привезла в Італію, рятуючись від війни.

Дитина померла увісні. Смерть виявила його мама. Це сталося у житловому комплексі благодійної організації, яка приймає біженців з України у Генуї. Тут мама із синочком жили в останні кілька місяців.

Новину підтвердили в кооперативі il Ce.sto. який адмініструє цю структуру, разом із Префектурою.

«Увесь Ce.Sto приголомшений трагічною новиною про смерть дитини, яка жила в Casa Raffael на вулиці Байрон, в районі Альбаро.

Маленькому було лише 2 роки. Він із мамою приїхав в Італію, тікаючи від жахів війни в Україні, лише кілька місяців тому. Зараз тривають слідчі дії для встановлення причин трагедії» – повідомляють в організації Ce.Sto.

Читайте також: В ІТАЛІЇ ЗАРІЗАЛИ 23-РІЧНУ УКРАЇНКУ, МАМУ ТРИРІЧНОГО ХЛОПЧИКА

На основі попередніх даних, причиною смерті стала недіагностована хвороба малюка, але прокуратура Генуї відкрила справу для розслідування причин.

Funeralia – Міжнародні ритуальні послуги Олега Мілінського. Ритуальні послуги в Італії – перевезення тіл померлих земляків із будь-якого міста Італії в будь-яке місто України.
+39 331 109 41 68
+38 097 149 87 85
FUNERALIA.ORG

Обговорити новини українців в Італії, можна у групі Facebook Українці в Італії Разом, або на Телеграм-каналі https://t.me/ucrainiitalia

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 6 Середній: 4.7]

Європарламент розгляне визнання Росії терористичною державою

Чи можна отримувати соціальну допомогу в Італії, а жити – в Україні?