in

Українська газета та її читачі

Де знайти Українську газету?
Друкована газета розходиться із Рима в усі куточки країни. Ви знайдете її у мережі пунктів Western Unione ISI Angelo Costa. Також шукайте газету у міських бібліотеках або оформіть абонемент.

Як оформити абонемент?
Щоб оформити абонемент, та щомісяця отримувати наше видання за домашньою адресою слід сплатити 26 євро на рік у будь якому поштовому відділенні. Заповніть “боллеттіно постале”, вказавши реквізити подані нижче у рамці, та вишліть факс квитанції оплати у редакцію.Його можна оформити з будь-якого місяця. У разі зміни місця роботи чи проживання повідомте нас про це, абонемент оперативно переадресують. Вартість абонементу зумовлена витратами на упаковку та послуги пошти.

Новини он-лайн
Швидка навігація сайтами, присвяченими темі імміграції, демонструє нестачу інформації для українців в Італії. Уже понад рік її заповнює сайт www.gazetaukrainska.com.

Запрошуємо вас відвідати веб-сторінку нашої газети У будь-який час ви можете прочитати статті, опубліковані у попередніх випусках. Із грудня було оновлено інтерфейс нашого сайту, та пожвавлено його роботу, що дасть читачам  чудову можливість отримання комплексної інформації.

Свідченням популярності газети є численні листи, які приходять до редакція щомісяця. За браком місця, не всі вони одразу ж публікуються у друкованому виданні. Та читачі говорять зі світом про свої проблеми із сайту газети. Завітайте на нашу сторінку і ознайомтесь із найсвіжішими новинами останнього газетного номера, “погортайте” архів.
Співпраця із газетою

Ми пропонуємо нашим читачам спробувати себе у ролі журналіста, висловити свою думку чи розповісти про життя на чужині. А українським організаціям розповісти про свою діяльність.

УВАГА! Українська газета змінила електронної пошти. Шліть ваші листи на адресу gazetaukrainska@stranieriinitalia.it

РЕДАКЦІЯ

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Посольства подовжують страховки

Покарані за нецивілізованість