in

Дерюгіна: Цей рік має стати золотим для української гімнастики

   Цей рік має стати золотим для української гімнастики. Про це сьогодні заявила віце-президент Федерації гімнастики України Ірина Дерюгіна під час прес-конференції, що відбулася в Державній службі молоді та спорту України.

Зокрема, Ірина Дерюгіна повідомила, що слідом за успішним виступом на Кубку світу українські гімнастки показали також високі результати на “Гран Прі Холон 2013”, який проходив 8-9 березня в ізраїльському Холоні.
“Результати перших стартів спортивного сезону всиляють оптимізм для нових перемог”, – зазначила Ірина Дирюгіна.

Перший заступник Голови Державної служби молоді та спорту України Сергій Глущенко привітав українських гімнасток із успішним виступом та зазначив, що вони є прикладом для молодого покоління та гордістю нашої Батьківщини.

“Ваші досягнення надихають молодь до активного заняття спортом, своєю працею Ви популяризуєте здоровий спосіб життя”, – наголосив Сергій Глущенко.

Сергій Глущенко висловив впевненість, що Україна на гідному рівні проведе чемпіонат світу з художньої гімнастики 2013 року.

Нагадаємо, що на турнірі виступили найсильніші спортсменки з Росії, Білорусі, Іспанії, Болгарії, Литви, Фінляндії, Кіпру, Узбекистану, Угорщини, Латвії, Молдови, Австрії, Азербайджану, Грузії, Словаччини, Казахстану, Польщі, Італії та Ізраїлю.

У другий день змагань українська гімнастка Аліна Максименко піднялася на найвищу сходинку п’єдесталу пошани у вправах із булавою та здобула “бронзу” в змаганнях зі стрічкою.

Вікторія Мазур стала бронзовою призеркою багатоборства в Міжнародному турнірі сеньйорок, поступившись першим місцем Яні Кудрявцевій (Росія), другу позицію посіла Катерина Галкіна (Білорусь). В індивідуальній першості Вікторія Мазур виграла “срібло” у вправі з обручем і “бронзу” у вправі з булавами.

http://sportanalytic.com/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українець повертався з Італії на «лівому» мікроавтобусі

Леонід Кравчук: «Вірю в європейське майбутнє України»