in

Українські спортсмени вдало виступили на престижному турнірі з регбі у Римі

  У столиці Італії Римі пройшов щорічний комерційний турнір “Roma seven”, в якому брали участь і чоловіча, і жіноча збірні України з регбі-7, повідомляє прес-служба ФРУ.

Підопічні Зази Лежави чергували перемоги з поразками. У першому матчі наші регбісти поступилися російській “Кубані” 12:7, а кількома годинами пізніше обіграли збірну Франції 19:7 і як наслідок зайняли друге місце в групі В. У чвертьфіналі українці не зуміли здолати команду “Roma seven”, що складається з новозеландських гравців,— 5:22. А в грі за 5-е місце вітчизняні регбісти розгромили “Пасифік Айлендс” (Фіджі/Самоа) з рахунком 24:0.

Жіноча збірна також стартувала на “Roma seven” з поразки. Українки програли збірній Росії 0:22. Однак поразка в стартовому поєдинку не вибила наших дівчат з колії. В останніх двох матчах групового етапу вони здобули дві перемоги: з рахунком 10:5 здолали південноафриканську команду “Тук”, а потім “ХІІ президентів” зі США — 32:0. Друге місце на груповому етапі вивело українок до півфіналу, але там вони поступилися новозеландській “Маорі” — 36:5. У підсумку збірна України отримала право грати за третє місце. У вирішальному матчі підопічні Владислава Сторчака показали гідну гру і не залишили шансів збірній Грузії — 22:0

http://www.kreschatic.kiev.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українську випускницю в спідньому запрошують до Італії

Молдаванин хотів відкупитись від українських прикордонників за 50 євро