in

Викрито українську ”агенцію” по перевезенню краденого

Поліція затримала білий фургон завантажений краденим. Його вели у напрямку Східної Європи двоє українців у супроводі спільників.

Кур’єри крадених товарів їхали вночі фургоном, переповним награбованим.  Легковий автомобіль супроводжував їх у якості ескорту. Карабінери Ріволі перехопили їх у відкритому полі. Двоє кур’єрів, обидва українці, обом по 44, були затримані. Водію та пасажиру легкового авто вдалося втекти в поля, повідомляє La Repubblica.

Військові уже протягом тривалого часу займалися розслідуванням діяльності групи злочинців, що спеціалізуються на транспортуванні краденого.Вони виявивили існування “транспортної агенції” на службі у рейдерів вілл та апартаментів, а простіше кажучи квартирних злодіїв. До українських перевізників зверталися для транспортування награбованого.

Затримання сталося у минулі вихідні в Pianezza. Карабінери відрізали дорогу Toyota Rav4 і фургону із українськими номерами. Виявилося що автомобіль було вкрадено 3 лютого в Ноле.

У фургоні знайдено мотоцикл Yamaha R1, украденого між 5 і 9 жовтня в Салуццо, три спортивні велосипеди Cannondale, Specialized і Groppo, вкрадені 17 жовтня у Салуццо. Допити показали, що товари були призначені для ринку Східної Європи.

Обох українців заарештовано із звинуваченнями у зберіганні та перепродажі краденого.

Товари були вилучені, їх буде передано законним власникам. Спільників кур’єрів оголошено у розшук.

 

____________________________________________

 

ВАС ТАКОЖ МОЖЕ ЗАЦІКАВИТИ:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Громадянство для дітей іммігрантів затверджено Камерою депутатів

Ледида: Обдирати заробітчан – це підлість