in

Дітям іноземців видаватимуть індивідуальний дозвіл на проживання

Діти іноземців, незалежно від віку матимуть власний дозвіл на проживання. Хто платитиме за його видачу? Звичайно, батьки дитини.

Малюки та підлітки іноземці, які проживають в Італії, незалежно від їх віку, відтепер отримуватимуть особистий дозвіл на проживання.

Насправді, багатьом сім’ям уже відомо про введення «дитячого пермессо», тому що деякі Квестури почали пристосовуються до випуску нового електронного дозволу на проживання. Проте, відтепер ця новинка увійшла в Закон про імміграцію, завдяки Європейському закону 2015-2016, остаточно затверджений сьогодні Палатою депутатів.

“Неповнолітньому іноземцю, – читаємо в тексті закону, – надається дозвіл на проживання, виданий за сімейними обставинами, дійсний до досягнення ним повноліття або довготривалий дозвіл на проживання ЄС”.

Таким чином, скасовується нормативний акт, що діяв до цього часу, згідно якого дітей до 14 років просто вписували в дозвіл на проживання батьків.
Ті, хто зараз вписаний в документ батьків, отримають нове “пермессо”, коли дорослі подадуть запит на його продовження їх.

“Бебі-пермессо, коштуватиме ту ж суму, що і стандартний дозвіл на проживання для повнолітніх іноземців. Отже, таким чином, у бюджет країни надійдуть нові кошти із кишені іноземців.

Стаття італійською тут

____________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

МАУ отримала новий літак Boeing

Що робити, якщо вам прийшло повідомлення про відмову в об‘єднанні сім’ї?