in

Аваков осів в Італії, бо його родина тут має сирний бізнес

   Екс-губернатор Харківщини Арсен Аваков, якого в Україні оголосили в розшук, разом із дружиною знімає апартаменти у Римі й веде активну громадську діяльність. Крім того, втікач з України роздає інтерв’ю італійським ЗМІ, спілкується з євродепутатами, подорожує Італією і дивиться історичні фільми, передає ТСН.

Вести таке життя екс-губернатору дозволяє успішний бізнес: його родина володіє у Римі компанією «Mozarella di Bufala», яка займається виготовленням моцарели – сира з молока буйволиць. Аваков не захотів говорити про фінансові обороти підприємства, запевняючи: бізнес невеликий, але дає йому можливість відмовитись від соціальної допомоги у сумі 417 євро на місяць, що передбачено урядом Італії для біженців.

«Італія зараз у суворому режимі економії. Тому з мого боку не може бути й мови про отримання матеріальної допомоги. Я і так почуваю себе непогано, а спілкування з місцевою владою обмежується формальною бесідою з адвокатами», – розповів екс-чиновник.

За його словами, в Італії він витрачає «не дуже багато», але все необхідне у нього є. «У Римі я купив Merсedes-Benz А-класу (орієнтовна ціна 22 тис. євро) – невеликий, але зручний автомобіль. Комп’ютер у мене є. Тож зараз витрачаємо тільки на їжу і гарні книжки», – сказав Аваков.

http://vidomosti-ua.com/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Я хочу розмовляти українською мовою!(ВІДЕО)

З днем народження, Україно (ВІДЕО)