in

ВР прийняла за основу законопроект щодо упорядкування міжнародних автомобільних перевезень

Законопроект, прийнятий ВР України пропонує визначити перелік дозвільних документів необхідних для здійснення автомобільних перевезень пасажирів і вантажів та конкретизувати розмір штрафних санкцій за порушення законодавства про автомобільний транспорт.

 

Верховна Рада України прийняла за основу проект закону про внесення змін до Закону “Про автомобільний транспорт” щодо упорядкування міжнародних автомобільних перевезень. “За” законопроект проголосувало 235 народних депутатів, проти – 1.

Законопроектом пропонується визначити перелік дозвільних документів і ліцензійних карток, необхідних для здійснення автомобільних перевезень пасажирів і вантажів, виключити необхідність наявності ліцензії (ліцензійної картки) на здійснення перевезення пасажирів та вантажів та конкретизувати розмір штрафних санкцій за порушення законодавства про автомобільний транспорт.
Проектом також пропонується запровадити європейський підхід до процедури видачі документів на право здійснення господарської діяльності у сфері автомобільних перевезень, зобов’язати власників транспортних засобах встановлювати контрольні пристрої – тахографи, заборонити перевезення з третьої країни та (або) в третю країну нерезидентами України без отримання відповідних дозволів.

http://www.rbc.ua

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Угорщина збільшила штрафи для водіїв-іноземців

Лулісса