in

В Україну ринули незаконні мігранти з пострадянських країн

   Міграційна ситуація в Україні в останні роки зазнала деяких змін, зокрема, відбулася переорієнтація на переправлення громадян країн пострадянського простору, в першу чергу Грузії, Росії та Молдови. Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

«У 2012 році 68% мігрантів, затриманих за незаконне перетинання кордону та інші правопорушення, були вихідцями з пострадянських країн, переважно Молдови (740 осіб), Грузії (219), Росії (119 – вихідці з Чечні), Азербайджану (92), Вірменії (84), Узбекистану (72), Таджикистану (59), Киргизстану (50) і Казахстану (17)», – повідомили у відомстві.

У першому півріччі 2013 року їх частка становить 65% від кількості мігрантів, затриманих за незаконне перетинання кордону та інші правопорушення. Переважно це громадяни Молдови (217 осіб), Грузії (111), Росії (56 – вихідці з Чечні), Вірменії (32), Азербайджану (16), Узбекистану (14), Таджикистану (11) і Киргизстану (6).

Збільшилася кількість випадків використання процедури легального в’їзду, студентського каналу і використання процедури отримання статусу біженця для тимчасової легалізації іноземців в Україні, зокрема, громадян Сомалі, Афганістану та В’єтнаму. Крім того, збільшується потік громадян Сирії через нестабільну ситуацію в країні.

У цілому, як зазначили в Держприкордонслужби, ситуація нинішнього року свідчить про те, що напір незаконних мігрантів на державний кордон України не зменшується. Більше того, нелегали намагаються знайти нові способи незаконного перетину кордону.

http://ua.for-ua.com

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Femen показали у Венеції фільм і груди

Правила поведінки в соціальних мережах