in

Документи, потрібні для ввезення в Україну авто на іноземній реєстрації

Митники просять власників автомобілів на іноземній реєстрації, які мають картки MRG, прибувати в пункти пропуску з певними документами.

У зв’язку з відновленням 3 серпня, дії малого прикордонного руху з Республікою Польща, а також задля пришвидшення митного оформлення транспортних засобів громадян, які не могли вивезти за межі митної території України свої транспортні засоби у зв’язку з призупиненням Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Польща про правила місцевого прикордонного руху, Львівська митниця ДФС просить власників таких автомобілів прибувати у пункт пропуску з такими документами:

    Пояснення на ім’я начальника митниці наступного змісту:

«Я, __________________, не зміг вивезти транспортний засіб ________ (марка модель) р.н. _____________, ввезений мною в режимі транзит, за межі митної території України з дотримання установленого строку в період з 04.07.16 по 02.08.16 у зв’язку з тимчасовим призупиненням Угоди про правила місцевого прикордонного руху».

    Копії всіх сторінок паспорта громадянина України для виїзду за кордон.
    Копія картки MRG.

Нагадаємо, сьогодні відновлюється дія Угоди про малий прикордонний рух між Республікою Польща та Україною, призупинена 4 липня.

Упродовж місяця, коли Угоду про МПР було призупинено, власникам авто на іноземній реєстрації з картками малого прикордонного руху дозволили не перетинати кордон кожні 5 днів. Призупинення угоди про малий прикордонний рух було визнано форс-мажорною обставиною.

Джерело: Львівська газета

____________________________________________

Більше новин:

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Екс-гравець Динамо поповнить італійський гранд

Італія в Україні: Італійський дворик у Львові