in

З травня жителі трьох західних областей зможуть отримувати французькі візи у Львові

alt   Щоб отримати шенгеські візи до Франції і поїхати туди, жителям трьох західних областей – Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської тепер не доведеться їхати до Києва, адже французькі візи видаватимуть з 1 травня й у Львові.

Про у Львові під час зустрічі учасників бізнес-клубу «Клуб ділових людей» з підприємцями Франції та України повідомив Надзвичайний і Повноважний посол Франції в Україні Ален Ремі.

За його словами, шенгенські візи до Франції у Львові видаватиме Генеральне Консульство Чеської Республіки.

«Сьогодні консул Франції мав зустріч з Генеральним консулом Чеської Республіки у Львові, і вони домовились про те, що жителі трьох областей не повинні будуть їхати до Києва, щоб отримати візу до Франції. Адже з 1 травня вони можуть навідатись до консульства Чехії у Львові і отримати там шенгенські візи до Франції», – розповів Ален Ремі, на що присутні на зустрічі українські бізнесмени відреагували аплодисментами.

Надзвичайний і Повноважний посол Франції також зазначив, що усе це зроблено для того, «щоб полегшити пересування громадян цих трьох областей і також, щоб полегшити їм отримання віз».

Ален Ремі також висловив своє сподівання, що у листопаді цього року Україна підпише з Євросоюзом Угоду про асоціацію, а відтак зникне візовий режим. «Але незважаючи на це, ми би хотіли показати, що Посольство Франції в Україні йде на зустріч, зокрема, українському малому та середньому бізнесу, членам бізнес-клубу, щоб вони могли полегшено отримати візу, при цьому не їхати до Києва», – додав дипломат.

http://portal.lviv.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Європа чекає від України нових позитивних сигналів

Писанка. Вірш у прозі Оксани Дашкевич – Никифорук