in

Київ ввів туристичний збір

Київміськрада ввела туристичний збір у розмірі 1% від вартості всього періоду проживання в готелях, кемпінгах, мотелях, гуртожитках та інших готельних та санаторно-курортних установах столиці.

Це прописано в доповнення до рішення Київради №573/5385 “Про бюджет міста Києва на 2011 рік” від 30 грудня 2010 року, опублікованому в газеті “Хрещатик” у вівторок, інформує “Інтерфакс”.

Згідно з документом, туристичний збір мають право стягувати також квартирно-посередницькі організації, а також підприємці, уповноважені Київраді і які уклали з ним відповідні договори.

У вартість туристичного збору не включаються витрати на харчування чи побутові послуги, телефонні рахунки, оформлення закордонних паспортів, віз, обов’язкове страхування, перекази та ін.
Платниками збору є громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які перебувають на території Києва і користуються послугами тимчасового проживання.

Податковий кодекс передбачає стягнення туристичного збору згідно з рішеннями місцевих рад у розмірі від 0,5% до 1% від вартості проживання.

http://www.epravda.com.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Названо 10 найдорожчих вулиць світу

За межі України потягом? Лише із закордонним паспортом