in

Консульство України прийматиме громадян у Джоя Тауро. Запишіться на прийом!

13 березня 2021 року з 11.00 в м. Джоя Тауро (регіон Калабрія) відбудеться виїзне консульське обслуговування громадян за участю представників Генерального консульства України в Неаполі.

Про це генконсульство повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

Де пройде консульське обслуговування громадян

Прийом проводитиметься у приміщенні українсько-італійської благодійної асоціації «Вікторія» за адресою: Strada statale 111 n 245 – Gioia Tauro.

Як записатися на консульське обслуговування

З метою підготовки консульського обслуговування, а також необхідності дотримання карантинних вимог просимо обов’язково заявити про Вашу присутність та попередньо записатися на прийом по телефонах або електронною поштою:

Tel: 3337903161 – Любов Миколаївна, 3348002078 – Лілія Юріївна
Email:b.lyubov@hotmail.com

Читайте також: Консульство України в Італії надаватиме знижки на вартість послуг

Які документи можна оформити

Під час консульського обслуговування громадян, за наявності відповідних документів у заявника, будуть вчинятися такі консульські дії:

  • Оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон.
  • Постановка на тимчасовий та постійний консульський облік.
  • Зняття громадян з консульського обліку.
  • Витребування документів з України.
  • Вчинення нотаріальних дій (у т.ч. оформлення довіреностей, засвідчення справжності підпису особи на заявах, засвідчення справжності підпису перекладача тощо).
  • Видача довідок, передбачених законодавством України та Італії (Nulla Osta al matrimonio тощо).

Як підготуватися до прийому

З переліком документів, які мають бути пред’явлені заявником для вчинення консулом згаданих консульських дій, можливо ознайомитися на веб-сторінці Генерального консульства України в Неаполі, в рубриці «Консульські питання» і далі “Поширені питання / FAQ”;

Читайте також:

Оплата консульських послуг

Оплата за консульські послуги здійснюється виключно банківською карткою (картка-банкомат, кредитна, препагата) через наявний під час прийому термінал POS, відповідно до існуючих тарифів (див. рубрику «Консульські питання» і далі «Тарифи консульського збору»).

В разі потреби, додаткову інформацію можна отримати в ГКУ в Неаполі: за номером телефону 081 787 54 33, а також за результатами запиту на електронну адресу gc_itn@mfa.gov.ua чи факс 081 605 78 67.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Україні вже записують охочих вакцинуватися проти COVID-19

В Італії три місяці тому загадково зникла Лариса Бурса