in

Країни Шенгенської зони подвоїли для українців вартість віз

З метою позбутися черг біля своїх посольств, деякі країни, які входять до шенгену, створили “візові центри”, які за свої послуги беруть понад триста гривень.

Візи деяких країн Шенгенської зони для українців стали вдвічі дорожче. Посольства вирішили працювати через офіційних посередників і створили “візові центри”, які за свої послуги беруть понад триста гривень і забезпечують комфортом. До такого рішення підштовхнули постійні черги біля посольств.

Так звані візові центри нині обслуговують 7 посольств – Франції, Іспанії, Італії, Нідерландів, Бельгії, Фінляндії та Данії.

Навколо візового центру виросли цілі мобільні офіси. Ксерокс, фото, страхування – будь яка послуга у приймальні на колесах. Особливо кмітливі за додаткову плату пропонують сприяння в отриманні шенгену, щоправда, усе потай і ніякої гарантії.

Якщо не піддаватися на такі пропозиції оформлення шеншенської візи через сервісний центр коштуватиме 65 євро. Натомість більше комфорту і відсутність черги. Щоправда на лояльність до українців це ніяк не позначилося.

Документи на дитину для італійців нині треба завіряти в Мінюсті, процедура триває 10 робочих днів. Тому подорож до Італії туристичні фірми пропонують планувати мінімум за 3 тижні.

 

 

ТСН, http://tsn.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Підведено підсумки проекту Pink Positiv на підтримку українських жінок-іммігранток

Чи має право українська діаспора представляти інтереси України? Або Любов на відстані